Spelers Racing Mechelen feestend de nacht in

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Spelers Racing Mechelen feestend de nacht in

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spelers van Racing Mechelen waren door het dolle heen na hun knalprestatie tegen Germinal Beerschot. In het Olympisch Stadion werd een groot feest ingezet, eentje dat nog zou duren tot in de late uurtjes.

"Bangelijk", verwoordt middenvelder Olivier Claessens de gevoelens. "We hebben de ploeg terug op de voetbalkaart gezet. We hadden gehoopt op een stunt, maar 1-4 is wel heel veel. En dan had ik zelf de 1-5 nog aan de voet. De trainer heeft het goed gezien en een mooi tactisch plannetje uitgewerkt. Als ex-Antwerp-speler is dit nog leuker, alleen spijtig dat ik geen goaltje heb kunnen meepikken."
 
Speciaal getraind
 
Tim Verstraeten (foto) trapte de eerste kans meteen binnen. "Als kind was ik supporter van Germinal Ekeren en ik kom nog regelmatig kijken. Als je hier dan kan scoren, dat is kicken. Of mijn hart bloedt door hun miserie? Helemaal niet", grijnst Verstraeten. "Maar ze mogen mij altijd eens bellen."
 
In het laatste half uur speelde Racing Mechelen de thuisploeg helemaal zoek. "We wilden geen muur voor ons strafschopgebied optrekken en tonen dat we ook goed kunnen voetballen", reageert centrale verdediger Christoph Verstappen. "Dat hebben we vanavond zeker gedaan. We kwamen er heel goed uit. Daar hadden we deze week speciaal op getraind."
 
Niet naar de les
 
De spelers verlieten Het Kiel en trokken een lange nacht in. "Het gaat straks nog ontploffen", aldus Claessens. "Ik heb morgen normaal les, maar da zal er gene worden." Ploegmaat Verstappen volgt hem. "Bij mij staat er een belangrijke vergadering op het programma”, klinkt het. “En ik moet presenteren. Ik vrees dat ik geen stem meer zal hebben. Maar op het werk weten ze ook wat er vandaag op het spel stond." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties