Turkse pers linkt Anderlecht aan topcoach Ertugul Saglam

De Nijs Michael
| 61 reacties
Turkse pers linkt Anderlecht aan topcoach Ertugul Saglam

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht maakt niet meteen het meest geslaagde seizoen uit de clubgeschiedenis mee. De bekerwinnaar draait wel mee in de top van het klassement, maar het niveau van paars-wit is soms bedroevend en daarvan zou Ariël Jacobs de dupe kunnen worden.

Anderlecht kende nog voor de competitiestart een enorme opdoffer, de prestigieuze Brusselse club werd in de tweede voorronde van de Champions League uitgeschakeld door nobele onbekende BATE Borisov uit Wit-Rusland. Paars-wit zette vervolgens alles op de competitie en de beker, maar ook daarin loopt het stroef. De Brusselaars draaien wel mee in de top van het klassement, maar het spelniveau zorgt regelmatig voor fluitconcerten vanop de tribunes.

Het bestuur van Anderlecht zou ook niet geheel tevreden zijn met de gang van zaken en dat zou wel eens gevolgen kunnen hebben voor trainer Ariël Jacobs. Als we de Turkse pers mogen geloven is er de laatste tijd namelijk opvallend veel contact tussen Anderlecht en de Turkse topcoach Ertugul Saglam. De voormalige  international loodste Besiktas vorig seizoen naar een verdienstelijke vierde plaats in de Süper Lig, hij werd ook twee jaar op rij verkozen tot beste trainer van Turkije. De Turkse media meent te weten dat Saglam het roer bij paars-wit in januari zal overnemen, al lijkt dat op dit moment toch weinig waarschijnlijk. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties