Mönchengladbach laat oog ook vallen op Onyewu

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Mönchengladbach laat oog ook vallen op Onyewu

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naast Logan Bailly heeft de Duitse staartploeg Borussia Mönchengladbach zijn oog ook laten vallen op een andere speler uit de Belgische competitie, de Amerikaan Oguchi Onyewu van kampioen Standard Luik.

Borussia Mönchengladbach vecht in de Bundesliga tegen de degradatie. Afgelopen weekend ging de club uit het Ruhrgebied nog kansloos onderuit in eigen huis tegen Energie Cottbus, een rechtstreekse concurrent.

De Duitsers probeerden eerst bij RC Genk doelman Logan Bailly weg te halen, maar het bod was te laag en werd dus afgewezen. Nu wil de club waar onze landgenoot Filip Daems speelt Oguchi Onyewu halen. De club is bereid om een transfersom van drie miljoen euro te betalen voor de verdediger.

Onyewu is op het einde van dit seizoen transfervrij bij Standard. Het ziet er niet naar uit dat de Amerikaanse international veel zin heeft om die aflopende verbintenis te verlengen. Als Standard nog geld wil krijgen voor de speler, zal het hem tijdens de winterstop moeten versassen. Onyewu staat overigens ook in de belangstelling van Olympique Marseille.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties