'Sampdoria is Engelse stijl en Italiaanse discipline'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
'Sampdoria is Engelse stijl en Italiaanse discipline'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de blessure van Wilfried Dalmat krijgt Réginal Goreux volop zijn kans van Standard-trainer Laszlo Bölöni. Hij speelde goed mee op het veld van Partizan Belgrado, maar tegen KV Mechelen zakte hij weg. Tegen Sampdoria start hij weer in de basis.

"Ik ben op de goede weg, maar het is zeker nog niet goed genoeg. In de tweede helft op KV Mechelen was het minder, maar het valt niet mee om het matchritme op te pikken als je zolang niet gespeeld hebt", legt Réginal Goreux zijn minder presteren uit in de krant Het Nieuwsblad.

Goreux kijkt al uit naar de confrontatie van morgen tegen het Italiaanse Sampdoria Genua. "Ik ken eigenlijk alleen maar Antonio Cassano. Ze zijn fysiek heel sterk. Ze hebben een beetje de Engelse stijl gecombineerd met de Italiaanse discipline. Ze houden het achterin goed gesloten en hebben enkele stoorzenders lopen die meteen de acties afbreken van de tegenstander. Ik vrees een beetje dat ze zullen spelen als Kortrijk. We zullen intelligent moeten voetballen en uitkijken op de flanken", besluit Goreux.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties