Nieuwe bestuursleden voor Beveren

viki meeuwis
| 6 reacties
Nieuwe bestuursleden voor Beveren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen dinsdag vond er op KSK Beveren de jaarlijkse Algemene Vergadering plaats. Tijdens deze wettelijk en statutair verplichte vergadering werd in de eerste plaats de jaarrekening van het vorige boekjaar (seizoen) goedgekeurd.

Deze oogde al een pak fraaier dan de versie van een jaar geleden, toen de club net naar de tweede afdeling was gedegradeerd. KSK Beveren is terug een financieel stabiele club, en dit heeft het in grote mate te danken aan de inbreng van voorzitter Dirk Verelst en de succesvolle KSKB olé actie.

Beveren heeft terug lange termijn plannen en wil ook in de hoogste klasse een financieel gezonde club kunnen zijn. De club moet daarvoor nog wel de nodige inspanningen leveren. Zo werden er al een deel uitgaven flink terug geschroefd en  werd het spelersbudget aangepast aan de normen van tweede klasse. Beveren heeft nog schulden maar met de schuldeisers werden er afbetalingsplannen opgesteld waardoor er op termijn terug een zuivere situatie moet ontstaan.  

Tijdens de Algemene Vergadering stelden vier nieuwe leden zich kandidaat om tot het bestuur toe te treden. Die kandidaten waren André Bolsens en Els Van Goethem die nu officieel tot de vzw toetreden. De andere twee kandidaten waren Jo Van Moer van transportbedrijf Van Moer Groep, die tegelijkertijd hoofdsponsor is van Beveren en Eric Noterman, de Managing Director vna DP World Antwerpen, een van de grotere terminal operators in de Antwerpse haven. Noterman liet zich eerder al opmerking tijdens de KSKB Olé actie waarbij hij er mee voor zorgde dat de nodige fondsen werden gehaald bij de grote havenbedrijven.

Het bestuur van de vzw KSK Beveren bestaat nu uit negen personen: Dirk Verelst (voorzitter), Renilde Peeters (ondervoorzitter), Dirk Vergauwen, Tom Rombouts, de vzw Supportersvereniging KSK Beveren (vertegenwoordigd door Joeri Lyssens), André Bolsens, Els Van Goethem (ondervoorzitter Jeugdafdeling en vertegenwoordiger van de jeugd in het hoofdbestuur), Eric Noterman & Jo Van Moer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties