Analyse Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 1 reacties
Antwerpse eerste provinciale

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oosterzonen geeft geen krimp in de eerste provinciale. Het won ook op de vijftiende speeldag en blijft vijf punten voorsprong behouden op eerste achtervolger Zwarte LEeuw.

Top-2 wint en loopt uit
Oosterzonen won dus. Dat gebeurde op het veld van Katelijne met 1-3. Het heeft vijf punten voorsprong op eerste achtervolger Zwarte Leeuw, dat al wel een wedstrijd meer speelde. Zwarte Leeuw won op zijn beurt met 0-3 van Belgica Edegem en blijft min of meer in het spoor van de leider.

Nieuwmoer moet dan weer passen na een 1-0-nederlaag te Houtvenne. Die club komt samen met Nieuwmoer op de derde plaats. Nieuwmoer heeft nog wel een wedstrijd te goed.

Kontich pakt tweede puntje
Kontich heeft zowaar nog eens een puntje gepakt. Dat gebeurde tegen een andere degradatiekandidaat, Wuustwezel. Het werd 1-1. Beide ploegen schieten hier weinig mee op.

Het werd trouwens een alles behalve goed weekend voor de clubs onderaan. Ternesse verloor met 0-3 van Wijnegem en blijft voorlaatste. Ook Branddonk en 's Gravenwezel, de dertiende en de twaalfde, gingen de boot in. Branddonk moest passen tegen De Kempen, 1-2. 's Gravenwezel boog het hoofd voor Arendonk, 0-1.

Ten slotte hield Vlimmeren de punten thuis tegen Herentals. Het rukt op naar de sub-top.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties