Benitez: 'Natuurlijk blijft Keane bij Liverpool'

Philippe Crols
| 0 reacties
Benitez: 'Natuurlijk blijft Keane bij Liverpool'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Robbie Keane kon zich bij Liverpool nog niet echt onsterfelijk maken. In de Engelse pers doen er zelfs geruchten de ronde dat de Ierse spits straks alweer zou vertrekken. Manager Rafael Benitez heeft die verhalen ontkracht.

"Of Keane nog een toekomst heeft bij Liverpool? Uiteraard. Waarom zou dat niet zo zijn? We hebben nog altijd heel veel vertrouwen in hem, maar hij weet op dit moment ook wel dat hij naar zijn beste vorm zoekt. Ik geloof wel dat het straks allemaal goedkomt", aldus Benitez tegenover de BBC.

"Robbie moet nu vooral karakter tonen en laten zien dat hij zijn plaats heeft in het elftal. Als je voor veel geld wordt aangetrokken, zijn de verwachtingen hoog. Daar is nu eenmaal niets aan te doen", liet de Spaanse manager van Liverpool weten.

Afgelopen weekend deed Benitez wel geen beroep op Keane voor de wedstrijd tegen Blackburn. "Daar moet je niets achter zoeken. Carlos Tevez scoorde onlangs vier goals voor Manchester United, maar begon ook niet aan de wedstrijd tegen Sunderland. Daar was helemaal niet veel om te doen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties