Dembele in laatste fase van zijn revalidatie

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Dembele in laatste fase van zijn revalidatie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moussa Dembele zal na de winterstop weer kunnen voetballen voor AZ Alkmaar. Onze landgenoot zit in zijn laatste fase van de revalidatie. Zijn kinesist Lieven Maesschalk zegt in de kranten dat de spits over twee weken weer fit zal zijn.

Moussa Dembele denkt trouwens dat hij sterker zal terugkeren na zijn knieblessure die hij opliep tijdens de opwarming voor de WK-kwalificatiewedstrijd begin oktober tegen Europees kampioen Spanje.

"De blessure heeft me vooral slimmer gemaakt. De voorbije twee jaar heb ik enkel maar gevoetbald en had ik geen tijd om na te denken, nu dus wel.  Als je in de tribune of voor de tv zit, dan kun je analyseren. Zo krijg je een beter inzicht dan als je op de grasmat staat", aldus de Rode Duivel in de krant Het Laatste Nieuws.

Dembele viel vlak voor de partij tegen Spanje uit net toen hij in een uitstekende vorm verkeerde. De spits relativeert dit. "Ik vond het niet de vorm van mijn leven. Ik moet nog beter kunnen. Mijn wereldvorm moet nog komen en dat is als ik goed speel en veel kan scoren. Voorlopig ontbreekt dat 'heel goed' nog te vaak", besluit de spits van AZ Alkmaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties