Mathijssen: 'Reactie van de fans doet pijn'

Mathijssen: 'Reactie van de fans doet pijn'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen ligt onder vuur bij Club Brugge, niet alleen bij het bestuur, maar ook bij de fans. De fel geplaagde coach zegt aan Sporza dat hij de reactie van de supporters begrijpt.

Na afloop van de 5-1 verloren wedstrijd op Moeskroen was Jacky Mathijssen niet bereid tot een analyse. De dag na de zware nederlaag geeft de Limburger wel tekst en uitleg.
 
“We hebben een mooi parcours afgelegd, maar de laatste twee weken vallen de resultaten tegen”, zegt Mathijssen aan Sporza. “Of ik vrees voor mijn job? Ik heb niet de beste papieren, maar we zijn bezig met een project.”
 
Vreest de Maaslander niet voor zijn job? “Als Club gelooft dat ik de groep beter kan maken, dan gaan we door en anders hoor ik het wel. Zelf geloof ik nog in het project. Ik besef dat het nooit zo goed is als je zelf denkt, maar het is ook nooit zo slecht als anderen zeggen. We mogen ons niet laten afleiden”, aldus Mathijssen.
 
Een groot deel van de fans heeft het wel gehad met Mathijssen en fulmineerde zijn ongenoegen door de Clubtrainer uit te fluiten. “Dat doet pijn, ik heb me al beter gevoeld. De reactie van de fans is logisch en kan ik begrijpen. Ik ben ook ontgoocheld en begrijp dan ook dat ze dat laten blijken aan mijn adres. Dat komt hard aan, ook omdat ik dat nooit eerder meemaakte.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties