Galasek en Stalteri worden ploegmaat van Bailly

De Nijs Michael
| 0 reacties
Galasek en Stalteri worden ploegmaat van Bailly
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Mönchengladbach staat in de Bundesliga op de laatste plaats, maar de club heeft zich de voorbije dagen danig versterkt. Zo maakt Logan Bailly de overstap naar de Duitse club, maar ook Tomas Galásek en Paul Stalteri trekken naar Mönchengladbach.

Zoals gezegd staat Borussia Mönchengladbach op een degradatieplaats in de Duitse competitie, maar het team geeft zich nog niet gewonnen. Zo hebben de Duitsers gisteren drie versterkingen gehaald in één dag. Naast Logan Bailly van Racing Genk, komen ook Tomas Galasek (foto) van Banik Ostrava en Paul Stalteri van Tottenham Hotspur de club versterken.

Stalteri ging in de zomer van 2005 aan de slag bij Tottenham. Daar kwam de Canadees aanvankelijk regelmatig aan spelen toe, maar dit seizoen speelde hij nog geen minuut. Tottenham laat Stalteri daarom transfervrij naar de nummer laatst uit de Duitse competitie vertrekken.

Ook op het middenveld heeft Mönchengladbach zich intussen versterkt, het team haalt Galásek namelijk weg bij Banik Ostrava.  De Tsjech, die eerder al uitkwam voor onder andere Ajax, Willem II en Nürnberg, moet voor de nodige ervaring op het middenveld zorgen. "Galásek beschikt over een schat aan ervaring. Bij al zijn vorige clubs was hij van goudwaarde", reageerde sportdirecteur Max Eberl enthousiast.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties