Jovanovic: "Misschien ga ik naar de Emiraten"

De Nijs Michael
| 8 reacties
Jovanovic: "Misschien ga ik naar de Emiraten"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

De feestdagen komen er aan en dat wil zeggen dat de geruchtenmolen in voetballand opnieuw op volle toeren draait. Milan Jovanovic is ongetwijfeld de meest geciteerde naam in het geruchtencircuit, maar de aanvaller van Standard blijft zelf rustig.

"Ik weet niet of ik vertrek, echt niet", vertelde de Servische international maandag in Studio 1. "Misschien ga ik nu, ik wil alleszins het maximum uit mijn carrière halen, op elk vlak. Alles is mogelijk, maar het is nog te vroeg. Misschien ga ik wel naar de Emiraten, toch als ze vijf keer meer betalen dan pakweg Schalke."

Jovanovic is ongetwijfeld één van de beste spitsen in onze competitie, maar de Serviër geeft grif toe dat hij niet altijd even gemotiveerd is. "Soms kan ik me niet helemaal opladen, maar dat geldt niet alleen voor mij", aldus de aanvaller. "In de toppers, tegen Anderlecht en Club, en in Europa staan we er. In de 'kleine matchen' moet het beter. Maar Standard heeft geen 25 spelers, dat is het probleem. De coach verwijt ik niets. Voor hem is dat nog moeilijker."

"En ik speelde al elke wedstrijd dit seizoen: in de Belgische competitie, in de UEFA Cup, vriendschappelijke matchen en interlands met Servië. Maar ik klaag niet, ik speel graag."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties