Rode Duivels gaan in Genk voetballen

De Nijs Michael
| 10 reacties
Rode Duivels gaan in Genk voetballen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels gaan volgend jaar minstens twee keer op bezoek in Genk. Zowel de vriendschappelijke wedstrijd tegen Slovenië, als de WK-kwalificatiematch tegen Bosnië-Herzegovina zullen in Limburg afgewerkt worden.

Op 28 maart moet België in het kader van de WK-kwalificatiecampagne aan de bak tegen Bosnië-Herzegovina. De Belgische voetbalbond laat nu weten dat er een akkoord is bereikt met Racing Genk om de wedstrijd in de Cristal Arena af te werken.

De supporters van Racing Genk kunnen de Rode Duivels echter al vroeger aan het werk zien in het stadion van hun club. De voetbalbond meldt namelijk dat ook de oefenwedstrijd tegen Slovenië in de Cristal Arena afgewerkt zal worden. De partij staat op 11 februari op het programma en het stadion in Genk beschikt over veldverwarming, waardoor de voetbalbond er voor koos om ook deze partij in Limburg af te werken.

Het Koning Boudewijnstadion, de thuishaven van de Rode Duivels, is begin 2009 onbeschikbaar wegens werken aan het veld en de atletiekpiste.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties