Dinamo Moskou heeft erg veel over voor Defour

De Nijs Michael
| 22 reacties
Dinamo Moskou heeft erg veel over voor Defour
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder deze week maakte Standard bekend dat er een bod van vijftien miljoen euro was binnengelopen voor Steven Defour. Het bod op de middenvelder werd door de landskampioen naar de prullenmand verwezen, maar daarmee is de kous nog niet af.

De ploeg die niet bij naam werd genoemd door Standard blijkt Dinamo Moskou te zijn. De Russische hoofdstedelingen zagen een eerste bod van vijftien miljoen euro dus afgewezen worden, maar naar verluidt wil de club uit de Russische hoogste afdeling een nieuw bod uitbrengen. Het zou gaan om een monsterbod.

Dinamo kan zich in ieder geval één en ander veroorloven. De club verpatste Daniel Miguel Alves Gomes, beter bekend onder de voetbalnaam Danny, deze zomer namelijk voor dertig miljoen euro. Daarnaast werd ook Igor Semshov voor 4,5 miljoen euro van de hand gedaan. 

Steven Defour en Standard kwamen al tot een akkoord om hun samenwerking niet te beëindigen voor het einde van dit seizoen, maar bij een monsterbod zou een transfer toch nog mogelijk zijn. "Niemand is onvervangbaar, maar sommige spelers zijn zo belangrijk dat het tijd vergt om hen te vervangen", reageert trainer Bölöni in Het Laatste Nieuws. "Binnen de drie weken een ploeg herbouwen en hetzelfde rendement halen, is onbegonnen werk."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties