'G. Beerschot kan deze Cavens goed gebruiken'

Nico Wieme
| 15 reacties
'G. Beerschot kan deze Cavens goed gebruiken'
Foto: © SC

SK Lierse in tweede klasse aan een opvallende remonte bezig. De ploeg is genaderd tot op amper drie punten van leider Sint-Truiden. Een belangrijke rol is bij de Lierenaars weggelegd voor Jürgen Cavens die al tien keer op rij scoorde.

Jürgen Cavens verkeert momenteel in de vorm van zijn leven. De Liersespits wist nu al tien wedstrijden na elkaar raak te treffen. “Die reeks heb ik nog nooit neergezet”, glundert Cavens in Gazet van Antwerpen.
 
“Zo goed als nu heb ik mij nooit meer gevoeld sinds het kampioenenjaar in 1997”, zegt de 30-jarige spits. “De mensen die niet meer in me geloofden, zien nu dat ik nog besta. Maar ik heb nog ambities. Ik wil weer hogerop met Lierse: naar eerste klasse.”
 
In Het Laatste Nieuws geeft Cavens een verklaring voor zijn huidige vorm. “Ik kende een heel goede voorbereiding, ik trainde keihard in het tussenseizoen en sta weer heel erg scherp. Ik weeg zelfs drie kilogram minder dan in mijn tijd bij Germinal Beerschot (82 kg voor 1,88m, nvdr).”
 
Daarmee snijdt de aanvaller een heikel thema aan. “Ik ben ervan overtuigd dat het huidige Beerschot deze Cavens nog goed zou kunnen gebruiken”, verwijst Cavens naar de problemen bij zijn ex-club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties