Middlesbrough wil Downing niet laten vertrekken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Middlesbrough wil Downing niet laten vertrekken

Gareth Southgate, de manager van FC Middlesbrough, heeft op de Britse openbare omroep BBC laten weten dat Tottenham Hotspur er niet moet op rekenen dat het Stuart Downing zal kunnen losweken. "We willen onze betere spelers behouden", aldus Southgate.

Tottenham Hotspur zou naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro over hebben om Stuart Downing los te weken bij FC Middlesbrough. "Hij is geen speler dat we willen verkopen en zeker niet aan een naaste concurrent. We zullen ervoor moeten zorgen dat we ons huidige team in stand kunnen houden en dat we wat kunnen klimmen op de ranglijst", aldus Middlesbrough-manager Gareth Southgate over de 24-jarige buitenspeler.

"We willen zo snel mogelijk duidelijk maken dat we onze spelers niet kwijt willen omdat we zo speculaties kunnen vermijden", legt Southgate nog uit. Downing speelde al 21 keer voor de Engelse nationale ploeg, speelde al 164 wedstrijden in de Premier League en kon daarin al zeventien keer scoren.

Gisterenavond verloor Middlesbrough met 1-0 op het veld van Manchester United. Door die nederlaag staat de club nu op een teleurstellende zeventiende plaats en heeft het evenveel punten als de nummer achttien, Stoke City. Vanaf plaats achttien sta je op een degradatieplaats in de Premier League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties