Analyse Antwerpse tweede provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse tweede provinciale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens het laatste weekend van 2008 werd er ook in de Antwerpse tweede provinciale gevoetbald. Een overzicht:

Tweede A:Zandvliet is herfstkampioen
Zandvliet is de leider aan de winterstop. Het won zijn inhaalwedstrijd met 2-0 van Merksem. Het heeft bijgevolg vier punten meer dan Walem. Merksem miste de kans op aansluiting en heeft acht punten minder dan de leider. Mariaburg is weer aan de beterhand. Het ruktk na een zege tegen Mariekerke op naar de derde plaats. Net als Merksem heeft ook Bonheiden de aansluiting met de kop van de klassering gemist. Het verloor verrassend van staartteam Schriek in eigen huis.

Schriek geeft rode lantaarn door
Schriek is door zijn zege tegen Bonheiden niet langer laatste in de stand. Het heeft nu namelijk een puntje meer dan Tisselt dat met 3-1 verloor bij Gooreind. SK Wilrijk pakte in Heikant dan weer een niet onbelangrijk punt.

Kaart is aan een opmars bezig. De 2-4-zege in Leest brengt de ploeg voorlopig op een achtst plaats op vier punten van plaats drie.


Tweede B:

Ranst leider, opmars Antonia gestuit
Ranst mag als leider de winterstop in. Dat stond vor deze speeldag al vast. Het won afgelopen weekend nog met 1-4 bij Ezaart en heeft vier punten meer dan Merksplas, Vosselaar en Balen. Die laatste club hield Antonia af met het kleinste verschil. Antonia zag zijn opmars dus gestuit worden. Het houdt voorlopig enkel Rauw en Oud-Turnhout achter zich.

De laatste inhaalwedstrijd ging tussen Poppel en Vorselaar. Beide teams hielden het op 2-2.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (2A)

Nieuwste reacties