Carew langer uitgeschakeld dan verwacht

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Carew langer uitgeschakeld dan verwacht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aston Villa draait een uitstekend seizoen, maar het zal in de terugronde wel een aantal sleutelpionnen moeten missen. Na Martin Laursen en Carlos Cuellar zal ook de Noorse spits John Carew pas over enkele maanden weer kunnen voetballen.

John Carew sukkelt al het hele seizoen met rugklachten. Pas na de wedstrijd tegen Manchester United op 22 november besloot de technische staf van Aston Villa om de Noorse international wat rust te gunnen. Carew dacht op dat ogenblik dat hij vijf weken later weer zou kunnen voetballen.

Per Flod, de zaakwaarnemer van Carew, zegt nu dat de medische situatie van de spits drastisch veranderd is. "Het is moeilijk om te zeggen wanneer John weer fit zal zijn. Misschien wordt dat februari of zelfs maart. Het kan ook later zijn. De blessure moet goed genezen. Het is op zijn leeftijd belangrijk dat hij van alle blessures volledig hersteld", zegt hij op de website van The Villains.

Pas eind januari zal Aston Villa-manager Martin O'Neill weer kunnen beschikken over de Deen Martin Laursen (knie) en de Spanjaard Carlos Cuellar (hamstring). Aston Villa staat momenteel op een knappe vierde plaats in de Premier League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties