Devroe: 'Nog geen concreet bod op Stijnen'

Nico Wieme
| 24 reacties
Devroe: 'Nog geen concreet bod op Stijnen'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen zou concrete belangstelling genieten van de Russische kampioen Rubin Kazan, maar sportmanager van Club Brugge Luc Devroe heeft daar zo zijn twijfels over.

In een interview met Voetbalkrant (zie hier) gaf Stijn Stijnen toe dat hij maar wat graag de uitdaging zou aangaan om doelman van Rubin Kazan te worden. Luc Devroe is echter van mening dat er van een concreet bod van de Russen nog geen sprake is.
 
“Maandag komt de raad van bestuur van Kazan voor het eerst sinds weken bijeen”, beweert Clubs sportmanager vanuit zijn vakantieplaats in Thailand. “Dan zal het budget bekendgemaakt worden dat aan nieuwe spelers wordt uitgegeven. Op 26 december om 19u06 kreeg ik daarover een mail.”
 
Devroe weet niet goed wat hij van de Russische kampioen moet denken. “Kazan heeft al herhaaldelijk koud en warm tegelijk geblazen. Het eerste concrete cijfer op papier moet Club Brugge nog altijd onder ogen krijgen”, aldus Clubs sportmanager.
 
“We zijn dus zeer benieuwd met hoeveel geld Kazan over de brug wil komen”, gaat Devroe verder. “Ik beweer niet dat er nooit een voorstel zal komen, maar eerst willen we het toch zien alvorens het te geloven.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties