Jovanovic wacht vergeefs op een aanbieding

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Jovanovic wacht vergeefs op een aanbieding
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic werd het vaakst geciteerd als een mogelijke vertrekker tijdens de winterstop bij de regerende landskampioen Standard Luik. Na zijn schitterende prestaties in de UEFA-beker zou een concreet hoog bod ook niet te verwonderen zijn.

Milan Jovanovic blijft vergeefs wachten op een aanbieding van een grote club. Die is er nog altijd niet gekomen voor de Serviër al is er natuurlijk nog tijd tot 31 januari. "Milan Jovanovic is nog altijd van ons en normaal zal hij vrijdag ook mee vertrekken op stage naar Valencia", zegt de technisch directeur van Standard, Dominique D'Onofrio.

"Wij willen hem eigenlijk niet verkopen, maar we hebben ons wel geëngageerd dat we zullen onderhandelen als een grote club aan de deur komt kloppen en hij naar ginds wil vertrekken", gaat D'Onofrio verder.

De kans dat Milan Jovanovic naar Olympique Marseille zal vertrekken, is alleszins erg klein geworden. Het is al enkele dagen duidelijk dat de club waar onze landgenoot Eric Gerets trainer is, aast op de diensten van de Zweedse veteraan Henrik Larsson (37).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties