Lemmens: 'Ambitie van Genk om Europees te halen'

Nico Wieme
| 4 reacties
Lemmens: 'Ambitie van Genk om Europees te halen'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Vorige week gingen de wegen van Willy Reynders en Racing Genk uiteen. De voorbije dagen verloren de Limburgers ook nog eens Bolat en Benteke aan Standard. Toch gelooft preses Harry Lemmens in een sterke terugronde van zijn team.

Hoewel het de laatste tijd rommelt bij Racing Genk, is Harry Lemmens niet uit zijn lood te slaan. “Genk zal hier sterker uitkomen, daar is iedereen binnen de club het over eens. We kunnen niet ontkennen dat het vertrek van Sinan Bolat en Benteke ons pijn deed”, bekent Lemmens.
 
“Dit zijn jongeren waar we heel wat energie ingestoken hebben. Als ze doorbreken, zal een andere club daar de vruchten van plukken”, gaat de voorzitter verder. “Maar we hebben er alles aan gedaan om dit te voorkomen.”
 
Genk gaat nu op zoek naar een tweede doelman achter Davino Verhulst en eventueel offensieve versterking. “We willen de markt rustig maar snel benaderen. Het is de bedoeling om een speler binnen te halen die direct een meerwaarde biedt. Dat wordt iets voor de komende dagen”, aldus Lemmens.
 
Welke ambities heeft Racing Genk nu nog? “Het blijft onze ambitie om Europees te halen. We staan vierde en zijn daar enerzijds tevreden mee. Maar anderzijds is dit een seizoen om te stunten. Dat zie je aan de punten die je nodig hebt om bovenin mee te draaien. Dit was weer een seizoen waar er meer mogelijk was dan andere jaren”, vindt Lemmens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties