Revalidatie van Boskamp verloopt moeizaam

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Revalidatie van Boskamp verloopt moeizaam
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Komt Johan Boskamp nog terug als trainer van FCV Dender? Voorlopig is daar erg veel onduidelijkheid over omdat de Nederlander moeizaam revalideert van zijn dubbele knie-operatie.

Patrick Asselman vervangt Johan Boskamp als hoofdtrainer zolang die niet terug is. Asselman wordt volgend seizoen sowieso hoofdtrainer van de eersteklasser. Boskamp revalideert moeizaam van zijn zware operatie aan de beide knieën. "Ik had gehoopt om op 2 januari opnieuw te kunnen beginnen, maar dat kan ik sowieso vergeten. De eerste training komt veel te vroeg", aldus Boskamp in de krant Gazet van Antwerpen.

"Op 21 januari moet ik normaal op consultatie bij dokter Martens. Ik ben blijven zeuren en nu mag ik toch op 5 januari langskomen. Af en toe kan ik zelfstandig wandelen maar meer dan tien stappen lukt niet. Vooral 's nachts lig ik voortdurend wakker van de pijn", aldus de Nederlander. "Ik ben ook al drie weken niet meer buiten geweest. Ik word echt gek. De bekermatch op 13 januari op Lierse zal ik niet halen, denk ik", besluit de ex-coach van onder andere RSC Anderlecht en RC Genk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties