Rodrigo Souza na half jaar weer weg uit Athene

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rodrigo Souza na half jaar weer weg uit Athene

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rodrigo Souza keert na een half jaar terug naar zijn vaderland Brazilië. Hij verhuist van de Griekse topclub Panathinaikos Athene naar Corinthians. Over de transfersom die de Brazilianen betaalden, is niets bekend.

De 26-jarige Rodrigo Souza kwam voor een transfersom van drie miljoen euro van Flamengo. Aanvankelijk deed hij het goed in het team van de Nederlandse coach Henk Ten Cate. In de derde en laatste voorronde van de Champions League maakte hij de winnende treffer tegen Sparta Praag waardoor Panathinaikos opnieuw naar het kampioenenbal mocht.

Ten Cate deed daarna nog zes keer een beroep op de Braziliaanse aanvaller die naast zijn Europese treffer nog één keer trefzeker was. Panathinaikos laat Rodrigo wellicht vertrekken met het oog op nieuwe transfers. Er is nu immers weer een plaats vrij voor een speler die niet uit de Europese Unie komt. Panathinaikos speelt straks nog in de achtste finales van de Champions League. In de Griekse competitie staat de club derde op zeven punten van de onbetwiste leider Olympiakos Piraeus.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties