Cristiano Ronaldo 'is gelukkig in Manchester'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cristiano Ronaldo 'is gelukkig in Manchester'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo voelt zich momenteel gelukkig bij Manchester United. Nochtans wilde de Portugees afgelopen zomer graag verhuizen naar Real Madrid, maar zijn Engelse werkgever lag dwars.

Op MUTV zegt Cristiano Ronaldo dat hij wil blijven bij Manchester United, meer zelfs, dat het zijn thuis is. Diegenen die volgens hem beweren dat hij al een akkoord zou hebben met Real Madrid, noemt de Portugese international leugenaars.
"De geruchtenstroom in het voetbal zal altijd blijven bestaan, ook rond mijn persoon. Afgelopen zomer werd er over mij veel gesproken, maar ik vond dat niet meer dan normaal na het succesvolle seizoen dat ik achter de rug had. De geruchten dat ik overeenstemming zou hebben bereikt met Real Madrid, waren echter onwaar", aldus Ronaldo.

"Gelukkig zijn de supporters niet vergeten wat ik voor de club betekend heb. Ik was na de zomer na al die geruchten serieus gespannen voor mijn eerste wedstrijd. De houding van de supporters heeft me gerust gesteld", gaat de Portugees verder die ook zijn manager sir Alex Ferguson looft. "Hij is heel belangrijk voor me geweest. Ik ben hier dankzij hem en niet omdat ik toevallig een goede wedstrijd tegen hen heb gespeeld vlak voor ik naar hier kwam. Hij volgde me al langer. Ferguson is echt heel belangrijk voor me geweest", besluit de ex-speler van Sporting Lissabon.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties