Gerrard krijgt tonnen steun

Yves Dekoning
| 0 reacties
Gerrard krijgt tonnen steun

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Gerrard is terug een voetballer en de Engelse voetbalwereld sluit de speler van Liverpool weer in zijn armen. Voorlopig zijn de reacties na zijn kortstondig verblijf op het politiebureau allemaal positief.

Steven Gerrard trainde woensdag terug mee bij Liverpool en had een goed gesprek met manager Rafael Benitez. "Ik had een goed gesprek met Steven. Hij heeft uitgelegd wat er gebeurd is en ik zal hem volledig steunen. Hij wil zich nu terug volledig focussen op het voetbal. Hij is onze aanvoerder en een belangrijke speler voor ons. We hebben heel hard gewerkt om nu eerste te staan in de Premier League." Eerder publiceerde de club al een officieel persbericht dat ze Gerrard 100% steunen. Ook de fans blijven hun held trouw.

Gordon Taylor van de Professional Footballers Association houdt de situatie in de gaten. Volgens hem zal de spelersunie Gerrard volledig steunen. De FA weigert voorlopig commentaar te geven op de zaak zelf, maar liet wel weten dat de aanvoerder van Liverpool niet moet vrezen voor zijn plaats in de Engelse nationale ploeg. Pas na een eventuele veroordeling zou de FA het geval beoordelen.  


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties