Er lijkt een ruil Maâzou-Janczyk op til

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Er lijkt een ruil Maâzou-Janczyk op til

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat de Belgische competitie binnenkort een smaakmaker zal zien vertrekken. De kans is namelijk groot dat Lokeren-aanvaller Maâzou naar CSKA Moskou verhuist en dat de Pool David Janczyk de omgekeerde beweging maakt in een ruiloperatie.

CSKA Moskou heeft erg concrete interesse voor de spits uit Niger die tijdens de heenronde helemaal doorbrak bij Lokeren. Op dit moment is Moussa Maâzou zelfs topschutter van de Belgische competitie met elf doelpunten in zeventien wedstrijden.

Lokeren had al eerder gezegd dat het niet zinnens was om Maâzou tijdens de winterstop alweer te verkopen. De kans is niet onbestaande dat dit wel zal gebeuren, maar wellicht zal de Nigerees na het seizoen naar Rusland verhuizen.

De Waaslanders zullen in de plaats David Janczyk krijgen. De jonge Pool debuteerde vorige maand voor de Poolse nationale ploeg. Hij schitterde in 2007 op het WK in Canada voor spelers onder de twintig jaar. Destijds betaalde CSKA Moskou 4,2 miljoen euro aan Legia Warschau. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties