Nederlandse verdediger komt Roeselare versterken

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Nederlandse verdediger komt Roeselare versterken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SV Roeselare heeft zich versterkt met de Nederlandse verdediger Arturo Ten Heuvel. Die zat sinds vorige zomer zonder werk nadat hij afgelopen zomer vertrokken was bij FC Den Bosch.

Arturo Ten Heuvel speelde nog nooit een wedstrijd op het hoogste niveau, maar was wel jarenlang actief in de Nederlandse eerste divisie. Vorig seizoen speelde de 30-jarige achterhoedespeler voor FC Den Bosch maar daar vertrok hij in het tussenseizoen. Sindsdien heeft Ten Heuvel verschillende stages afgewerkt, maar telkens zonder resultaat. Om toch in conditie te blijven, trainde Ten Heuvel mee met HFC Haarlem.

Ten Heuvel komt op voorspraak van Roeselare-trainer Dennis Van Wijk. De Nederlander ziet het alvast zitten in West-Vlaanderen. "Ik heb er al ruim tien jaar in de Nederlandse tweede klasse opzitten. Ik was nu echt eens aan een nieuwe uitdaging toe. De belangstelling van Roeselare kwam dan ook op het ideale ogenblik. Ik ben erg gebrand om het hier te gaan maken", zegt hij op de website van de rode lantaarn in de Belgische Jupiler League.

Ten Heuvel startte zijn loopbaan bij HFC Haarlem. Daar speelde de Amsterdammer twee seizoenen waarna hij achtereenvolgens ging spelen voor FC Volendam, opnieuw HFC Haarlem en FC Den Bosch. Op het hoogste niveau speelde hij nog nooit. "In 2003 promoveerde ik wel met Volendam maar ik vertrok dan naar Haarlem zodat ik eigenlijk nog nooit kon proeven van topvoetbal", besluit de verdediger.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties