Rijkaard: 'Ik ga nooit Real Madrid coachen'

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Rijkaard: 'Ik ga nooit Real Madrid coachen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Rijkaard werd vrijdag gespot door de Spaanse pers in de luchthaven van FC Barcelona. Eigenlijk werd daar gewacht op de terugkeer van Dani Alves van zijn vakantie. In een kort interview laat de Nederlander weten nooit Real Madrid te gaan coachen.

Frank Rijkaard feliciteerde voorts ook zijn opvolger Josep Guardiola bij FC Barcelona en loofde het uitstekende spel dat de Catalanen tijdens de heenronde op de mat legden. De Nederlander gaf toe dat hij verrast is door het spelpeil van de blaugrana. "Het is leuk om te zien dat alles goed gaat met de club. De supporters genieten volop en het elftal zit goed in elkaar en dat is enkel maar positief te noemen. Ik hoop dat ze de goede vorm tot het einde van dit seizoen kunnen behouden. Er moeten nog veel wedstrijden gespeeld worden. Barcelona mag de tegenstand niet onderschatten", aldus Rijkaard.

Rijkaard was vijf jaar de hoofdcoach van FC Barcelona. In die periode kon hij twee keer de Spaanse landstitel binnenhalen en werd in 2006 de Champions League gewonnen ten koste van het Engelse Arsenal. Rijkaard had ook voor dit seizoen nog een contract in Catalonië maar in samenspraak met voorzitter Joan Laporta werd besloten om vroegtijdig de samenwerking te beëindigen. Rijkaard laste een sabbatjaar in ondanks de vele aanbiedingen uit Italië en ook Rusland.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties