Barda verlengt contract bij KRC Genk

Nico Wieme
| 12 reacties
Barda verlengt contract bij KRC Genk
Foto: © SC

Elianiv Barda heeft zijn contract bij KRC Genk verlengd met vierenhalf jaar. De Israëliër schermde lange tijd met aanbiedingen van verschillende clubs, maar ging uiteindelijk naar eigen zeggen voor de keuze van zijn hart.

Ook de komende vierenhalf jaar zal Elianiv Barda in het shirt van Racing Genk te bewonderen zijn. In het bijzijn van voorzitter Harry Lemmens, voorzitter van de Raad van Beheer Jos Vaessen en zijn zaakwaarnemer tekende de Israëlische spits een contract dat hem tot 2013 aan KRC Genk bindt.
 
De Genkpreses was in zijn nopjes met deze contractverlenging. “Wij zijn bijzonder tevreden met deze overeenkomst”, vertelde Lemmens na de ondertekening van het contract. Jos Vaessen voegde eraan toe dat Barda een belangrijke speler is voor de club waardoor de Limburgers ver wilden gaan om hem over de streep te trekken.
 
Het is ook absoluut niet de bedoeling om Barda een contract te laten tekenen om hem nadien snel te verkopen. “Wij willen verder met Barda op lange termijn, dat moet ook blijken uit onze intenties”, aldus Vaessen. “Barda in Genk houden is een eerste stap in de verdere uitbouw van de club.”
 
Barda zit sinds juni 2007 bij Genk. Hij scoorde meteen zestien keer in zijn eerste seizoen. Zijn vorige contract liep af in juni 2010.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties