Bolat is tevreden met een 'simpel karretje'

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Bolat is tevreden met een 'simpel karretje'
Foto: © SC

Sinan Bolat heeft er zijn eerste trainingen bij zijn nieuwe werkgever Standard Luik opzitten. Hij voelt zich al zeer goed op het trainingskamp in Valencia, maar hij twijfelt wel nog over zijn toekomstige auto.

Sinan Bolat kon al meteen opmaken hoe hoog het niveau van de trainingen ligt bij de regerende Belgische landskampioen. "Het niveau ligt zeker hoger dan bij RC Genk, maar ik kan het aan. Het is mijn bedoeling om hier zo snel mogelijk de nummer één te worden. Het is de trainer die beslist, maar ik zal er alles aan doen om mij hier te bewijzen", aldus de Turkse Belg in de krant Het Belang van Limburg.

Meteen peilde de krant ook naar de autokwestie. "Ik weet nog niet welke auto ik zal kopen. Ik ben tevreden met een simpel karretje. Een BMW X5 zal het zeker niet zijn. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik zo niet in elkaar steek. Ik ben het type niet om een contract te laten springen over een kleine of grote wagen. Het blijft me irriteren dat die BMW-kwestie destijds in grote letters in de krant is verschenen", aldus Bolat die om die reden niet had willen bijtekenen bij RC Genk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties