'Er zal gepraat worden': de opmerkelijke bocht van 180 graden rond Kevin De Bruyne

'Er zal gepraat worden': de opmerkelijke bocht van 180 graden rond Kevin De Bruyne
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne werd de voorbije weken aan de gekste transfers gekoppeld. De MLS, Saoedi-Arabië en diverse andere landen werden geopperd. Zover is het echter nog niet gekomen en nu kan er mogelijk een nieuwe bocht genomen worden.

De MLS of Saoedi-Arabië lijkt op dit moment nog geen spek naar de bek van Kevin De Bruyne, al waren er de voorbije weken zeker vanuit de zandbak gesprekken lopende met de entourage van het goudhaantje van de Rode Duivels.

De 32-jarige Belg wil volgens The Sunday Mirror graag nog één keer zijn contract bij Manchester City verlengen – zijn huidige overeenkomst loopt af in 2025 – en mikt daarna op een overstap naar de Major League Soccer.

Doku Jérémy - De Bruyne Kevin
© photonews

Transfergoeroe Ekrem Konur heeft daar meteen een en ander over te vertellen. Als het van Manchester City afhangt, zou er een verlengd verblijf op tafel kunnen komen te liggen. Daar zal deze zomer worden over gepraat.

Stevige statistieken dit jaar

Op die manier wordt er een bocht van 180 graden gemaakt en lijkt een verlengd verblijf in de Premier League opnieuw heel wat dichterbij. De Rode Duivel en The Citizens moeten deze zomer dus tot een overeenkomst proberen te komen.

KDB zit al sinds 2015 bij Manchester City. Dit seizoen kwam hij tot 26 matchen voor Manchester City. Daarin wist de trots van België in totaal zes doelpunten te maken en maar liefst voor achttien assists te zorgen - geen statistieken van een versleten speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties