Drie Nederlandse ploegen gaan niet op winterkamp

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Drie Nederlandse ploegen gaan niet op winterkamp

Veel ploegen zoeken tijdens de koude winterdagen de zon op om zich optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. PSV, ADO en AZ bouwen echter geen trainingskamp op en gaan gewoon op hun eigen complex aan de slag.

Die drie clubs zijn niet de enigen die in Nederland blijven. Ook Roda JC en FC Utrecht blijven in hun eigen land, maar gaan wel op trainingskamp. Zo trekt Utrecht naar Cadzand en verhuist Roda tijdelijk naar Westkapelle.

Spanje is veruit de meest populaire bestemming bij de Nederlanders. Maar liefst acht clubs trekken naar het Zuid-Europese land. FC Groningen en NEC zijn terug te vinden in Marbella, NAC in Malaga, Willem II en Volendam in Torremolinos, Heracles zit in Behanavis, Sparta kampeert in Estepona en FC Twente vond in La Manga de ideale trainingsomstandigheden.

Ajax is de enige ploeg die de Portugese zon verkiest. De nummer twee uit de Eredivisie gaat zich namelijk in de Algarve voorbereiden op de tweede seizoenshelft. De rest van de ploegen (Feyenoord, De Graafschap, Heerenveen en Vitesse) trekken allemaal naar het Turkse Belek. (PC)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties