Panthrakikos wil Ferrera belonen voor zijn werk

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Panthrakikos wil Ferrera belonen voor zijn werk

Panthrakikos Komotini, voor het seizoen in Griekenland bestempeld als topkandidaat om weer te degraderen, doet het uitstekend in de Griekse competitie. Dat is vooral het werk van trainer Emilio Ferrera. De club wil onze landgenoot nu belonen.

Emilio Ferrera kan in het noorden van Griekenland een contractverlenging ondertekenen voor drie seizoenen. De kans is ook groot dat de Spaanse Belg zijn handtekening zal zetten onder dat contract. Bovendien zou hij op het einde van dit seizoen ook heel wat geld ter beschikking krijgen om zelf versterking te zoeken. De volgende stap is overigens een nieuw stadion met een capaciteit van 8.000 plaatsen voor de club.

De krant Het Laatste Nieuws heeft geprobeerd om Emilio Ferrera te interviewen, maar de ex-trainer van onder andere Club Brugge weigerde. Hij wilde 'het kleinste succes' niet aangrijpen om zichzelf in de belangstelling te plaatsen. Panthrakikos staat momenteel op een zesde plaats in de competitie op drie punten van Europees voetbal. Tim Matthys (ex-Zulte-Waregem) staat er sinds vorige maand onder contract. Afgelopen weekend won de club met 0-1 van Ergotelis.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties