Witsel droomt van de Gouden Schoen

Witsel droomt van de Gouden Schoen
Foto: © SC

Binnenkort is er weer het Gala van de Gouden Schoen. Net als vorig jaar lijkt een speler van landskampioen Standard de prijs in de wacht te slepen. Axel Witsel, vorig jaar helemaal ontbolsterd en nu aan het bevestigen, begint al te dromen.

Axel Witsel mag zeker gerekend worden tot de kanshebbers om de Gouden Schoen te winnen. Net als de volledige ploeg van Standard Luik heeft hij er een uitstekend jaar 2008 op zitten. De technisch vaardige middenvelder van de landskampioen begint al te dromen, maar kent zijn concurrenten. "Ik moet vooral rekening houden met Milan Jovanovic, Steven Defour en Dieumerci Mbokani als andere kanshebbers", aldus Witsel in de krant Het Laatste Nieuws.

"Ik weet ook wel dat het leven voortgaat zonder Gouden Schoen, maar toch... Het wordt wellicht mijn laatste kans. Als ik op het einde van het seizoen naar het buitenland vertrek, ben ik kanshebber af. Maar als ik in Spanje of Engeland terechtkom, wil ik gaan voor de Ballon d'Or (de trofee die de beste speler ter wereld bekroont, nvdr)", blijft Witsel razend ambitieus.

"We zullen wel zien. Als we landskampioen worden of de UEFA-beker winnen, zou het zelfs toch nog kunnen dat ik een jaartje langer blijf", besluit het jonge toptalent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties