Kortrijk richt vizier op Sylla en Bétrémieux

De Nijs Michael
| 9 reacties
Kortrijk richt vizier op Sylla en Bétrémieux
Foto: © SC

KV Kortrijk heeft er een goede heenronde opzitten, maar toch is de neo-eersteklasser niet gerust in de goede afloop van het seizoen. Eerder haalde het team van coach Vanhaezebrouck Oussalah al weg bij Moeskroen en nu denkt de club aan Bétrémieux en Sylla.

Cedric Bétrémieux is voor Kortrijk zeker geen onbekende. De aanvaller stond vorig seizoen nog op de loonlijst van de toenmalige tweedeklasser, maar in het tussenseizoen ruilde hij Kortrijk voor Roeselare. Daar speelde de spits in de heenronde twaalf wedstrijden, waarvan zes als titularis. Scoren deed hij twee keer. Kortrijk hoopt de Fransman, die vorig seizoen goed was voor veertien doelpunten, deze winter terug naar het Guldensporenstadion te halen.

Daarnaast is ook Norman Sylla in beeld bij rood-wit. De aanvaller staat momenteel op de loonlijst van concurrent Dender. De 26-jarige Fransman mocht dit seizoen al elf keer in de basis starten bij de club uit Denderleeuw. Zijn doelpuntenteller staat dit voorlopig op vijf. Volgens Het Belang van Limburg is een overgang van Sylla in de maak, maar de Fransman zelf twijfelt nog. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties