Clubstadion ook welkom in Oudenburg

Nico Wieme
| 15 reacties
Clubstadion ook welkom in Oudenburg
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Gisteren kon u op Voetbalkrant.com al lezen dat de burgemeester van Jabbeke Club Brugge de hand reikt in de zoektocht naar een geschikte locatie voor een nieuw stadion.

Club Brugge wil graag een nieuw stadion bouwen in Loppem, maar de Vlaamse regering blijft die beslissing maar voor zich uit schuiven. Onlangs liet de burgemeester van Jabbeke weten dat Club in zijn gemeente wel welkom is met een nieuw stadion. Dat zou er kunnen komen op een stuk grond langs de E40 dat eigenlijk als industrieterrein zou kunnen dienen.

Vandaag reikt ook de burgemeester van buurgemeente Oudenburg Club een helpende hand.  Ignace Dereeper (CD&V), een fervent Clubsupporter, wil blauw-zwart gerust een stuk grond ter beschikking stellen. "Blauw-zwart is hier welkom", aldus de Oudenburgse burgervader. "Wij willen er alles aan doen om Brugge beter te laten worden."

Het nieuwe stadion van Club Brugge zou er kunnen komen op een stuk landbouwgrond aan de nieuwe op- en afrit van Oudenburg. "Begrijp me niet verkeerd, ik steun volledig het idee van Jabbeke", gaat Dereeper verder. "Maar als dat niet doorgaat, dan zijn wij paraat om Club Brugge een voorstel te doen."

Bij Club zelf beweren ze nog volledig achter de piste-Loppem te staan, alleen ligt de beslissing in dat dossier bij de Vlaamse regering.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties