Everton wil als versterking vooral spelers huren

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Everton wil als versterking vooral spelers huren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Everton heeft last van de financiële crisis en dus kan de club niet meteen spelers kopen om zich te versterken. De club zoekt vooral versterking in het offensieve compartiment.

Bij FC Everton zijn Yakubu Ayegbeni, Louis Saha en John Vaughan langdurig uitgeschakeld en dus moet de club van onze landgenoot Marouane Fellaini op zoek naar aanvallende versterking. De enige aanvaller waarop manager David Moyes nog kan rekenen, is Victor Anichebe.

"Natuurlijk zijn we momenteel de mogelijkheden aan het bekijken. De jongste tijd zie ik voortdurend berichten verschijnen dat we die of die zouden kopen. Laat me hierover duidelijk zijn: er is geen geld ter beschikking om spelers te kopen en we zijn dus enkel maar van plan om spelers te huren", aldus Moyes op een persconferentie.

Deze week werd de Amerikaan Jozy Altidore, eigendom van het Spaanse FC Villarreal, nog in verband gebracht met The Toffees voor een uitleenbeurt. De Spanjaarden maakten echter snel duidelijk dat van een aankoop of huurovereenkomst geen sprake kon zijn. Ook Peter Odemwingie (ex-La Louvière en nu bij Lokomotiv Moskou) en Pavel Pogrebnyak (Zenit Sint-Petersburg) werden al aan Everton gelinkt.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties