Vadis en Kruska vandaag wellicht van Club Brugge

Steurbaut Kersten
| 49 reacties
Vadis en Kruska vandaag wellicht van Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft zijn transferoffensief geopend. Blauw-zwart haalt onze jonge landgenoot Vadis Odjidja-Ofoe en de Duitse belofte Marc-André Kruska in principe naar het Jan Breydelstadion.

De 19-jarige Vadis ruilde vorig jaar Anderlecht voor Hamburger SV, maar daar kwam de middenvelder amper aan spelen toe. Hij kwam dit seizoen negen minuten in actie. Vorig jaar verzamelde hij drie invalbeurten.
 
De onderhandelingen bevinden zich in de eindfase. De drie partijen bereikten mondeling al een akkoord. Dat akkoord moet nog bekrachtigd worden met een handtekening. Club Brugge zou tussen de 800 en 900.000 euro betalen om Vadis terug naar België te halen. Toch blijft men bij blauw-zwart op zijn hoede, want AZ, Groningen, Heerenveen en vooral Standard zouden donderdag nog gepolst hebben naar de diensten van Vadis.
 
HSV-trainer Martin Jol toont begrip voor de keuze van Vadis. "Het is voor een jonge gast zwaar als je niet speelt", aldus Jol op de website van Bild. "In Brugge zal hij meer speelgelegenheid krijgen."
 
Naast Vadis haalt Club Brugge wellicht ook Marc-André Kruska binnen. De 20-jarige Duitser tekent bij blauw-zwart een contract voor 2,5 jaar. De Bruggelingen zouden 500.000 euro neerleggen voor de beloftevolle middenvelder, die eind dit seizoen einde contract is.
 
Zowel Vadis als Kruska leggen vandaag medische tests af. De spelers worden daarna in principe voorgesteld aan de pers. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties