Westelse revelatie verlaat 't Kuipje niet

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Westelse revelatie verlaat 't Kuipje niet

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Jaime Ruiz, dé revelatie van de heenronde bij VC Westerlo, blijft zeker tot het einde van dit seizoen in 't Kuipje voetballen. De Colombiaanse aanvaller mag en wil ook niet vertrekken.

"Ik ga zeker het seizoen uitdoen bij VC Westerlo en daarna zullen we wel zien. Ik wil in de terugronde nog meer doelpunten maken dan voor Nieuwjaar. Wie weet kan ik nog topschutter worden, want dat is mijn ambitie wel", aldus Jaime Ruiz in de krant Gazet van Antwerpen.
Herman Wijnants, de manager van de geelblauwe formatie, laat weten Ruiz ook niet mag vertrekken. Zelfs een bod van 1,5 of 2 miljoen euro is onbespreekbaar. "Ik laat geen speler meer vertrekken voor een spotprijs zoals die 1,5 miljoen euro voor Nabil Dirar."

"Ik denk nu eerst en vooral aan de positie van Westerlo in de stand. Als we op de vijfde of zesde plaats kunnen blijven staan, levert dat ook 500.000 tot 600.000 euro extra op bij dat we een paar plaatsen zouden zakken. Bovendien heeft Westerlo geen enkele aanbieding binnen gekregen voor Ruiz of voor doelman Yves De Winter", besluit Wijnants.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties