La Louvière kampt met zware financiële problemen

De Nijs Michael
| 4 reacties
La Louvière kampt met zware financiële problemen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

La Louvière speelde in een nog niet zo lang verleden in de Jupiler League, maar nu dreigt de club terug te vallen naar de provenciale reeksen. Groen-wit kampt niet alleen met degradatieproblemen in derde klasse, maar ook met financiële problemen.

Voorlopig mag La Louvière zijn sportieve activiteiten echter toch voortzetten, dat heeft het Uitvoerend Comité van de Belgische voetbalbond beslist nadat drie schuldeisers akkoord gingen met een afbetalingsplan. De drie schuldeisers zijn ex-spelers Alexandre Teklak (foto) en Rogerio, en ex-trainer Marc Grosjean. La Louvière kon bovendien bewijzen dat de eerste afbetalingen al uitgevoerd zijn.

Toch is de hemel boven La Louvière daardoor nog niet opgeklaard, de huidige spelers van de derdeklasser dreigen volgens De Standaard namelijk met een staking. Ook wat de uitbetaling van hun loon betreft, kampt de club namelijk met een achterstand. Als La Louvière het merendeel van de oude schulden niet snel betaalt, wordt de club met een bijkomende degradatie bestraft.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties