Mathijssen: "Extra spits of ambities bijstellen"

De Nijs Michael
| 23 reacties
Mathijssen: "Extra spits of ambities bijstellen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge heerst er opnieuw een crisissfeer. Vorige week kon Club de schijn nog ophouden door KV Mechelen zonder punten huiswaarts te sturen, maar gisteren ging blauw-zwart kopje onder bij Zulte Waregem. Coach Mathijssen wil dan ook versterking.

Club Brugge verloor in de laatste zeven wedstrijden liefst zes keer en dat heeft veel te maken met de blessure van Wesley Sonck. Het spel van Club Brugge is al een heel seizoen erg matig, maar sinds de blessure van Sonck slaagt Club er niet meer in om die matige partijen winnend af te sluiten. "We creëren veel te weinig kansen. Er is maar één jongen die ons kan helpen om dit probleem op te lossen. Alleen is hij er al enkele weken niet bij. Ik hoef zijn naam niet te noemen", reageert trainer Mathijssen in Het Belang van Limburg.

De oefenmeester van blauw-zwart verwacht Sonck niet meteen terug op het veld. "En zelfs als hij opnieuw fit is, dan is het nog afwachten in welke fysieke staat we hem terugkrijgen", vervolgt Mathijssen. "Daarom: We hebben nog een week om dit probleem op te lossen."

Mathijssen wil voor het einde van de transferperiode dus nog een nieuwe aanvaller naar het Jan Breydelstadion halen? "Dat hebben jullie goed begrepen. Zoniet zal Club héél, héél realistisch met zijn ambities moeten omgaan", aldus de trainer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties