De Vriendt wordt nieuwe KV Mechelendoelman

Nico Wieme
| 11 reacties
De Vriendt wordt nieuwe KV Mechelendoelman
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet Glen Verbauwhede, zoals eerder gemeld, maar Jérémy De Vriendt wordt de nieuwe doelman van KV Mechelen. De Standardkeeper tekende bij Malinwa een contract tot medio 2011 met een optie voor een bijkomend seizoen.

KV Mechelen heeft zijn nieuwe doelman beet. Eerder circuleerde nadrukkelijk de naam van Glen Verbauwhede als nieuwe portier van de Mechelaars, maar uiteindelijk viel de keuze op Jérémy De Vriendt. De voormalige Standardgoalie zal de strijd moeten aangaan met Wouter Biebauw en Yannick Thoelen.
 
“Met de komst van De Vriendt hebben we onze extra doelman beet”, zegt financieel directeur Thierry Steemans op de website van KV Mechelen.
 
“We wilden absoluut geen risico nemen om bij een blessure van Biebauw of Thoelen slechts één keeper in de kern te hebben. Het klopt dat als Renard terug fit is, we na dit seizoen met drie goede doelmannen zitten. Dat zullen we echter na de lopende competitie opnieuw evalueren”, aldus de financieel directeur.
 
Met de transfer van De Vriendt sluit KV zijn transferactiviteiten af. “We hebben de versterking die we zochten. Naast De Vriendt hebben we onze twee centrale verdedigers gevonden, Cor Gillis van Anderlecht en Romeo Van Dessel die uit onze B-kern komt en de laatste twee wedstrijden zijn waarde bewezen heeft”, voegt Steemans er nog aan toe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties