Itzhaki wellicht terug naar Genk

De Nijs Michael
| 12 reacties
Itzhaki wellicht terug naar Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Barak Itzhaki verliet Racing Genk afgelopen zomer, maar binnen enkele maanden zou de Israëlische spits wel eens kunnen terugkeren naar Limburg. Door de financiële problemen van Beitar Jeruzalem komen zijn eigendomsrechten wellicht in handen van Genk.

Barak Itzhaki (foto) keerde afgelopen zomer terug naar Israël. Hij ging er aan de slag bij Beitar Jeruzalem. Die transfersom bedroeg 900.000 euro, maar Beitar moet dat bedrag slechts in schijven afbetalen. Een eerste schijf van 350.000 euro staat intussen op de bankrekening van Genk, maar door de financiële problemen van Beitar zoeken beide clubs nu naar een oplossing voor het resterende transferbedrag.

Volgens Gazet van Antwerpen willen Genk en Beitar nu een constructie op poten zetten waarbij de eigendomsrechten van Itzhaki eind dit seizoen opnieuw in handen van Genk komen. Het is echter niet onmogelijk dat Genk Itzhaki meteen doorverkoopt. Dat hangt vooral af van de situatie rond Tom De Mul. De speler van Sevilla is momenteel op huurbasis aan de slag in de Crystal Arena. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties