Club Brugge heeft al één héél mooie affiche te pakken voor de voorbereiding op volgend seizoen

Club Brugge heeft al één héél mooie affiche te pakken voor de voorbereiding op volgend seizoen
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge is de voorbereiding voor volgend seizoen al op punt aan het zetten. Er ligt trouwens al één oefenmatch vast en 't is meteen eentje waar ze naar uit mogen kijken.

Op 13 juli oefent blauw-zwart immers tegen de Nederlandse landskampioen PSV. Dat maakte de Eindhovense club vandaag zelf bekend, want hun kalender ligt al helemaal vast voor de voorbereiding.

Het ziet er dus naar uit dat Club deze zomer voor stevige tegenstanders zal kiezen om zich zo snel mogelijk te testen. De kans is immers groot dat ze in de groepsfase van de vernieuwde Champions League terecht komen.

Blauw-zwart wil deze keer wel goed uit de startblokken schieten, want een regulier seizoen als het deze willen ze niet meer meemaken. Zeker niet met een kern die zoveel geld heeft gekost. 

PSV was dit seizoen ongenaakbaar in de Eredivisie en stoomde door de competitie. Ze eindigden met 7 punten voorsprong op Feyenoord. 

Ze verloren één match in heel het seizoen en scoorden 111 doelpunten en kregen er slechts 21 binnen. Dat mag inderdaad als heel mooie affiche bekeken worden voor Club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties