Houdt Tienen de 3 punten thuis

filip broos
| 1 reacties
Houdt Tienen de 3 punten thuis

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVK Tienen slaagde er in 2009 nog niet een eenn overwinning te behalen.Zondag spelen de suikerjongens tegen AS Eupen.

 Na 2 nederlagen en een gelijkspel staat Tienen desondanks nog altijd op een mooie 3e plaats, maar men moet dringend op zoek naar een overwinning.  Voor de wedstrijd van morgen kan trainer  Nassen alvast geen beroep doen op de geschorsten Barbé en Dufoor die beide vorige week een derde gele kaart onder de neus kregen geschoven.
Ook kerverse aanwinst Nelis is niet van de partij, deze is pas speelgerechtigd voor de wedstrijd in Lierse. Dat de griepepidemie het hele land in handen heeft ondervonden de suikerjongens deze week , zo ontbraken Vanhees, Penga, Belme en Vandeput  op training wegens griep, afwachten wie van deze spelers de aftrap haalt maar voor de tiense oefenmeester wordt het ongetwijfeld weer puzzelen.

De Kern: Schuermans, Peeters, Triantafallidis, Vanhees(?), Lunenburg, Vandeput(?), Belme(?), Bogaerts, Thijs, Haznadar, Da Silva, Penga(?) , Vandecauter en Neven.

AS Eupen beleefd geen aangenaam seizoen, want het hangt al een heel seizoen onderaan de
klassering. Omdat het bestuur absoluut het behoudt wil verzekeren was het zeer actief tijdens de afgelopen transfermarkt en trok het maar liefst 10 nieuwe spelers aan,  waaronder Arsene Né in een vorig leven nog speler bij GBA. Andere nieuwkomers zijn onder andere doelman Petr, 2 brazilianen waarvan Moreno Aoas Vidal, hij speelde 2 maal voor de braziliaanse nationale ploeg en komt over van het italiaanse Udinese. In Italie werd er ook flink ingekocht want zowel Battaglia( Legnano-serie C), Nazim( Paganese-serie C) en Maric (Bari) werden onder andere aangetrokken.  Voor de wedstrijd van morgen is Milas geblesseerd en Bathiky twijfelachtig. 

De kern: Petr, Debathy, Bongard, Bathiky, Benzouien, Vinamont, Né, Mendil, Lepiller, Mombongo, Colin, Collinet, Molnar, Evertz, Maric, Battaglia en Milicevic.
De wedstrijd staat onder de leiding van de heer Etienne en wordt om 15u afgetrapt in het Bergéstadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties