Asselman: 'Als ik iemand zege gun, dan is het Jacky'

Nico Wieme
| 3 reacties
Asselman: 'Als ik iemand zege gun, dan is het Jacky'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FCV Dender verloor in extremis met 0-2 van Club Brugge. Patrick Asselman was ontgoocheld met dat resultaat, maar gaf toe dat blauw-zwart de zege wel verdiende.

Sinds het wederoptreden van Johan Boskamp is Patrick Asselman bij FCV Dender opnieuw tot hulptrainer gedegradeerd. De Dendertrainer gaf toe dat Club Brugge de betere in het spel was. “Ook al kregen we in het eerste kwartier een paar goede kansen, toch moet ik toegeven dat Club op een moeilijk veld goed voetbal bracht.”
 
Asselman wil de uitsluiting van Siebe Blondelle niet als excuus voor de nederlaag inroepen. “Ik laat in het midden of de uitsluiting van Blondelle terecht was, maar het maakte de wedstrijd er voor ons niet makkelijker op. Onze goede mentaliteit was niet voldoende om een sterkere tegenstander te vloeren.”
 
De hulptrainer van de Oost-Vlamingen stak Club Bruggecoach Jacky Mathijssen nog een hart onder de riem. “We hebben onze ploeg in de tweede helft moeten herschikken en ook dat kwam uiteraard ongelegen. Op een paar minuten van het einde een punt verliezen blijft natuurlijk een pijnlijke zaak. Maar als ik iemand de zege gun, dan is het Jacky wel”, aldus Asselman.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties