Dahmane: 'Genk wordt heel speciaal'

Nico Wieme
| 18 reacties
Dahmane: 'Genk wordt heel speciaal'

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Mohamed Dahmane haspelde zijn eerste wedstrijd af in het shirt van Club Brugge. Hoewel de Algerijnse Fransman niet tot scoren kwam, kon hij terugblikken op een geslaagd debuut.

Club Brugge moest tot in de slotminuten wachten om afstand te kunnen nemen van FCV Dender. Nieuwkomer Mohamed Dahmane legde de nodige gretigheid aan de dag en lag mee aan de basis van de 0-1-voorsprong van Club.
 
“Een wedstrijd winnen op karakter, dat is zo’n beetje het beeld dat ik altijd al had van Club Brugge”, trapte Dahmane een open deur in. “Het was in elk geval een moeilijke wedstrijd, zowel voor Club als voor mij persoonlijk.”
 
Dahmane gaf onmiddellijk aan waaraan dat lag. “Ik had slechts enkele trainingen in de benen, waardoor het uiteraard nog een beetje zoeken was. Volgende week zal dat wel al vlotter lopen.”
 
Volgend weekend speelt blauw-zwart thuis tegen Racing Genk, toevallig de ex-club van Dahmane, waar hij niet bepaald in goede verstandhouding vertrokken is. “Dat wordt een heel speciale wedstrijd voor mij aangezien ik er nog heel wat mensen ken. Revanche? Neen, ik ben niet echt belust op revanche omdat het tegen Genk is. Ik wil gewoon van iedere ploeg winnen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties