Leekens en Ceulemans weigeren steen te werpen naar scheids

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Leekens en Ceulemans weigeren steen te werpen naar scheids
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals vaak tijdens de voorbije weken ging de aandacht tijdens Westerlo – Lokeren naar betwistbare beslissingen van het leidende trio, maar Jan Ceulemans en Georges Leekens weigerden om met een steen te werpen naar de debutererende Alexandre Boucaut.

"Er waren een aantal discutabele fases", weet verliezend trainer Leekens. "Maar Jan en ik zijn niet de mannen om te roepen en te tieren. Ik geloof nog altijd in de eerlijkheid en de correctheid van de scheidsrechters. Ze hebben vandaag gewoon enkele verkeerde beslissingen genomen."
 
Geen discussie over zege
 
Ceulemans treed zijn collega-trainer bij. "We moeten beseffen dat het niet makkelijk is hun plaats. Wij kunnen achteraf vijf keer de beelden herbekijken. Maar over onze zege valt niet te discussiëren. We hebben bijna geen enkele kans weggegeven."
 
"Spijtig dat we zelf vergeten om er een tweede te maken, want die bal kan altijd goed vallen en dat gebeurt dan ook twee keer. Yves (De Winter, nvdr) pakt de enige bal die hij moet pakken en Maazou kopt van dichtbij over."
 
"Een spijtige nederlaag", vindt Leekens. "Maar we hadden het moeilijk om de controle over de wedstrijd te vinden. Westerlo heeft ook niet veel kansen afgedwongen, maar was wel de beter ploeg in het veldspel." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties