Mâazou: 'Woensdag weet ik meer'

Nico Wieme
| 0 reacties
Mâazou: 'Woensdag weet ik meer'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ouwo Moussa Mâazou speelde een onopvallende wedstrijd tegen Cercle Brugge, maar was toch niet ontevreden over zijn eigen spel. In de loop van volgende week wordt beslist wanneer de Nigerees naar CSKA Moskou vertrekt.

Lokeren behaalde een 0-0-gelijkspel op het veld van Cercle. Iets wat Ouwo Moussa Mâazou tot tevredenheid stemde. “Dit is een goed punt voor ons”, vertrouwde de Lokerenspits ons toe. “We hebben goed georganiseerd gespeeld, al creëerden we weinig kansen.”
 
“Als spits moet je uiteraard goals maken, ook als er weinig kansen zijn. Dat is gewoon mijn job. Daarin ben ik vanavond niet geslaagd, maar tegen de stevige Cercleverdediging heb ik hard gewerkt voor de ploeg. Ik ben dan ook niet ontgoocheld over mijn eigen wedstrijd.”
 
De vraag die op onze lippen brandde, kon de Nigerees niet beantwoorden. Vertrekt hij nu al naar CSKA Moskou of doet hij het seizoen uit bij Lokeren? “Eerlijk gezegd, ik weet het zelf niet. Woensdag beslist het bestuur van de Moskovieten. Tot dan is het koffiedik kijken. Voorlopig ben ik dus nog altijd een speler van Lokeren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties