Brys denkt na over aanbod van FC Den Bosch

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Brys denkt na over aanbod van FC Den Bosch
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Brys (foto), hoofdtrainer van de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven, denkt na over een aanbieding die hij heeft gekregen van FC Den Bosch, een andere tweedeklasser. Onze landgenoot wil geen overhaaste beslissingen nemen.

"Ik ben naar FC Eindhoven gekomen om stappen te maken en om naamsbekendheid op te bouwen", zegt Marc Brys vandaag in de Nederlandse krant Eindhovens Dagblad. "Voor mij is het belangrijk dat ik bij een nieuwe club, als die er komt, een goed gevoel krijg zoals ik dat bij FC Eindhoven heb gehad."

Brys wil geen overhaaste beslissingen nemen. "FC Den Bosch heeft het als club goed voor elkaar, dat kan ik niet ontkennen, maar ik moet nog eens goed nadenken." Fred Van der Hoorn (ex-Eendracht Aalst) en nu technisch directeur bij Den Bosch is tevreden over de gesprekken die bezig zijn. "Brys past bij Den Bosch. Bij zijn vorige clubs hebben we goede dingen over hem gehoord. Hij is een harde werker en een correct iemand. En je wint natuurlijk ook niet zomaar de Beker van België", aldus Van der Hoorn.

Marc Brys beleefde zijn grootste successen bij Germinal Beerschot waarmee hij in 2005 de Belgische beker kon winnen ten koste van Club Brugge. Het was ook bij de Antwerpenaren dat hij een kans kreeg op het hoogste niveau als trainer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties