Eendracht Aalst heeft zijn nieuwe T1

Eendracht Aalst heeft zijn nieuwe T1
Foto: © SC

Eendracht Aalst heeft nog geen week nodig gehad om een vervanger te vinden voor de ontslagnemende trainer Marc Dillen. Het is Kris Vanderhaeghen die de derdeklasser onder handen zal nemen.

Na de beschamende 3-1 nederlaag tegen degradatiekandidaat La Louvière gaf Marc Dillen (foto) er als hoofdcoach de brui aan. Hij was er sinds september 2008 aan de slag toen hij na één speeldag SK Londerzeel inruilde voor Aalst. De Lakenaar kon echter nooit het vertrouwen van de supporters winnen en stelde zaterdag zijn mandaat ter beschikking. Er wordt echter wel gefluisterd dat hij volgend seizoen aan de slag kan bij vierdeklasser KSK Hasselt, want zijn keuze om een stap opzij te zetten wel zal vergemakkelijkt hebben.
 
Op TV Oost kondigde Dirk De Bruecker, voorzitter van Den Eendracht, aan dat Kris Vanderhaeghen de nieuwe T1 wordt. Vanderhaeghen zat al enkele weken zonder club nadat hij na een conflict met het bestuur van SV Sottegem er zijn ontslag gaf. Vijf jaar was hij er actief en behaalde hij met de Oost-Vlaamse club een titel in vierde klasse. Vanderhaeghen was de eerste keus van het Aalsterse bestuur voor Patrick De Wilde en Peter Van Wambeek.
 
Ondertussen doen er wederom geruchten dat het nog steeds scheef zit in de Raad van Bestuur van Eendracht Aalst. Een Aalsterse fansite kwam immers met het nieuws naar buiten dat sportief manager Geert De Ridder, gevolgd door enkele bestuursleden, zijn ontslag zou indienen uit onvrede met het beleid van voorzitter Dirk De Bruecker.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties